Tangerin Aura kvarts

Speciella kvarts, Tangerin aura kvarts, slipad så att stenens ojämnheter kommer fram. Välj från listan. Pris per cabochon.

Att veta om Tangerin aura kvarts:
Tangerine Aura är kvartskristall  som har behandlats med guld och koppar. Det naturliga kvarts kluster har behandlats speciellt i en process där ett molekylärt skikt av guld och koppar har sammansmält med ytan av kvarts. Detta resulterar i en permanent färgning som inte kan gnidas eller skrapas av från ytan. Effekten är skimrande briljans!
För dig som tycker om healing:
Använd stenen för att känna igen dina unika gåvor, talanger och kreativa förmåga. Detta är en glad kristall som främjar enhet och entusiasm. Det kommer att leda till energi där det är mest fördelaktigt att stimulera, läka, och motivera!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln