Eudialyt sten för livskraft

Denna vackra sten, Eudialyt,  har ursprung från Grönland, stenen är cabochon slipad på ena sidan, dvs platt så den kan limmas på olika föremål. Denna sten kan också användas som amulettsten och prydnadsten. Här finns den att köpa
Eudialyt är ett ganska sällsynt cyklosilikatmineral.
Det är ett populärt mineral i samlingar dock på grund av dess attraktiva och distinkta färger. Stenen bildar tyvärr sällan goda kristaller och bildar endast ibland några kristallytor. Kristaller av eudialyt är vanligtvis inbäddade i värdstenen, omgiven av andra mineraler och visar inte någon antydan av en kristallform. Mineralets färger å andra sidan är ganska trevliga och ger samlaren ett allsidigt attraktivt och sällsynt mineral. Stenen kan visa distinkta färger i en rödviolett, rosa, blå, gul och en attraktiv brun. Många av eudialyt stenar på marknaden idag kommer från Kola halvön, Ryssland.

Roligt att veta:
Eudialye är en sten av livskraft och kärlekskraft. Denna kraftfulla och sällsynta sten ger harmoni och balans mot hjärtens längtan med den fysiska verkligheten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln