Om stenen Maligano Jaspis

Maligano Jaspis

Maligano Jasper är en unik brecciated jaspis från Indonesien. Dnt presenterades i januariutgåvan av Rock and Gem (2019) och även om den upptäcktes 2012 så har den endast såld till den amerikanska marknaden. Det var den stora hiten på Tucson Gem and Mineral-showen i år.  Men är nu på väg in på den övriga marknaden med storm pga av de vackra färgerna. Mönstren i denna jaspis är mycket varierande med öar av jaspis som flyter i floder av agat. Färgerna varierar från gul, grå, röd och orange. Dendritiska blommande mönster är vanliga i denna sten.
Roligt att veta:
Malingano Jasper ser ut som en miniatyr av abstrakt konst. De fläckiga färgerna och mönstren stimulerar de kreativa sanserna.
Stenen är ganska lugnande i sin energi. Mycket mjuk, mycket avslappnad. När du arbetar med indonesiska Jasper, kommer du att upptäcka att din egen energi också lugnar sig.
Och.....
Den unika konstnärskapande i Jasper är naturen själv - gyllene solsken, en natthimlen, vallmo fält eller en djupgrön skog, öken sand, det böljande havet, röda klippkanoner och svepande berg. Varje sten är ett mästerverk av Skaparen, djärv och primitiv i stil, solid och jordnär form, med en varm, harmonisk energi som resonerar med det primära jaget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln