Speciella stenen Astrofyllit

Astrophyllite sten  indikerar ett "Star Sheet", en stjärnkarta, och kallas förmodligen efter de sammanvävda stjärnformarna som kristallen ibland bildar. Den är en mörkskuggad sten som ofta har gnistrande fläckar. Astrofyllit är vanligtvis ett kaliumsalt järnmangan-titansilikathydroxid-mineral i alkaligraniter samt nefelin-syeniter.
Astrofyllit är vanligtvis ogenomskinlig till genomskinlig, men kan vara transparent i tunna prov. Finns i håligheter och sprickor i ovanliga felsiska stavar. Astrofyllit finns i några få knappa, avlägsna orter: Mont-Saint-Hilaire, Quebec, Kanada; Pikes Peak, Colorado, USA; Narsarsuk och Kangerdluarsuk, Grönland; Brevik, Norge; och Kola-halvön, Ryssland.
I vår webbshop hittar du dessa udda stenar att köpa. (länk)


Det sägs också att:
Astrophyllite är en underbar följeslagare för astral resor, från kroppsresor och drömtid, eftersom det hjälper till att skydda och vägleda vid behov. Astrofyllit ökar känsligheten för beröring och uppfattning, vilket gör stenen till ett utmärkt verktyg för dem som arbetar inom alternativa läkningsområden som massage eller akupunktur, eftersom stenen ökar medvetenheten om vad klienten behöver.
Och det sägs att:
Astrofyllit sten hjälper till att stärka ens energifält, skyddar dem från de negativa, starka eller inriktade elektromagnetiska fält och kan hjälpa till att ta bort negativa enheter från ens energikroppar. Astrofyllitens energi stöder en känslomässighet så att man blir medveten om och erkänner negativa energier och aspekter som hålls djupt i ens cellminne.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln