En kristallsten har olika betydelser

Många kristaller skärs och poleras för sin skönhet. Ju mer sällsynta de är, desto dyrare och mer utsökta verkar de. Varje formad kristallsten har sin egen naturliga energi och vibration.
Att använda kristallstenarnas energi i healing är en gammal konst. Eftersom varje kristallsten har en unik inre struktur, får det stenarna att resonera vid en viss frekvens. Det är denna resonans som ger kristallerna deras helande förmågor.
Att bli ett med din kristallsten
Håll kristallen i handen med slutna ögon. Försök att känna stenen med ditt sinne, dess känsla i beröringen, värme, energi etc. Efter några minuter, öppna dina ögon och utforska alla aspekter av din kristall, dess färg, form, brister, inneslutningar, bli bekant med alla vinklar och delar av din kristall. 

En kristallsten kan betyda olika för olika personer. Att det är en vacker sten kan leda till en lugn stund att bara titta på stenen och ta in synet av denna vackra sten.  Andra tycker det betyder mer att hålla stenen för att känna energi. 
Att göra ett smycke med en sten som betyder något i ett vänskap - har också en betydelse. 
Att göra ett smycke med en vacker sten - och sedan ser du glädjen hos den personen som köper just det smycket - det betyder mycket.
Så vad du lägger i betydelse för dina kristallstenar - det har var sin betydelse och alla är lika viktiga.
 

En vacker Blodsten / Heliotrop, polerad och slipad, men så varm och lugnande att hålla i handen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln