Välkommen till en värld med naturens vackraste stenar - hoppas du kan hitta några du kan ge ett nytt "hem" och använda i fina alsters.Saknar du stenar? Kolla gärna i vår nya shop www kristallstenar.se 
www.kristallsten.se drivs av företaget CrystalstoneSweden.
Leverans till Danmark & Norge (länk)
KÖPVILLKOR Sverige:
Produkterna

Vi kan inte garantera att de färger och former som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator.
Priser
Alla produkter säljs var för sig, även om det finns flera produkter på en bild, om det inte uttryckligen står annat i beskrivningen.
TYvärr måste vi sätta upp våra priser då inköpspris för våra varor har ökt samt att frakt från utlandet också har ökt. Alla våra kostnader påverkar också priset ut till dig som kund, även om vi ligger lågt med priser för kvalitet. 
Betalning
Du kan välja mellan följande betalningssätt:

Payson faktura, bank, kreditkort, sms

Swish - , kontant betalning till företagswish.

Leveranstid
Din beställning skickas så fort som möjligt.. Vid stor orderingång kan det ta några dagar extra.  Leveranstiden beror också på vilken produkt du har valt. Transporttiden tillkommer och tar ca 1-4 dagar beroende på Postnord.....

Leveranssätt
Varorna levereras fraktfritt vid beställning över 200:- annars frakt kr 19:- (inom Sverige)pga portoökningar hos Postnord.
Transport
Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till Kristallsten. Vi garanterar att varan är felfri vid avlämnande till transportören.
Reklamation
Vid felaktig leverans eller om varan är defekt eller skadad är vi angelägna om att du kontaktar oss på kontakt@kristallsten.se  så snart som möjligt så vi kan rätta till felet. Tänk på att spara allt emballage! Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav löses ej ut av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.
Öppet köp
Som konsument har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Returrätt gäller inom 14 dagar efter mottagande. Öppet köp gäller dock inte stenar du har börjat bearbeta. Vi kräver att varan är oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Paketet skall packas med omsorg och klara av vardaglig posthantering i stora terminaler. Var därför aktsam när du returnerar varor till oss. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengarna för varan på ditt konto. Vi krediterar inte pengarna för fraktkostnaden.
Ångerrätten gäller
* när du handlar som privatperson
* inte varor till nedsatt pris
Kundtjänst
Du når oss på telefon 0760333177 eller via e-mail kontakt@kristallsten.se
Övrigt
Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.
Företag: CrystalstoneSweden, org.nr. SE511024184001