Vacker Charoit sten - amulett sten

Namnet på charoite understryker varifrån stenen kommer från. Namnet ges efter en flod som passerar Murun Massive. Det ligger i Sakha Republic, Yakutia, Siberia. Stenen skapas på grund av kontakten mellan kalkstenen i området och Murun Syenite. Fram till idag har karoit inte hittats någon annanstans än i Ryssland.
Roligt att veta:
Charoit kallas "Stone of Transformation". Charoit sägs vara  en sten av inspiration, vilket leder till ökad kreativitet, andlig tillväxt, och visar nya möjligheter även i fastlåsta situationer

Det sägs att:
Charoite är en själsten med djupa fysiska och känslomässiga helande energier. Det är en omvandlingssten och används för att övervinna rädslan.


Charoite stimulerar din inre vision.

Charoite kan användas för att övervinna obsessions och tvång. Den grundar sig på det andliga självet och öppnar och balanserar kronchakran

Charoit, Handpolerad sten, cabochon slipad

Fantastisk Charoit sten 54x27mm topphålad

Pris:
135 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Charoit54x27-71ct topphålad
Antal:
Finns i lager
Handpolerad sten, Charoit, fantastisk fint mönster, cabochon slipad, storlek: 54x27x5 mm, en stor sten, topphålad ca 0,5/0,6mm, vi har använd 0,5 vaxad tråd i exempel. Ursprung från Ryssland, en sällsynt sten.
Charoit kommer från ett område i Sibirien som en gång var förknippat med politiska fångar och har blivit en källa till komfort och en symbol för uthållighet i motgångar.
Roligt att veta:
Charoit kallas "Stone of Transformation". Charoit sägs vara  en sten av inspiration, vilket leder till ökad kreativitet, andlig tillväxt, och visar nya möjligheter även i fastlåsta situationer.