Råstens bitar för Chakra - pris per pk med 7 stenar
119 kr
Chakra råsten i presentpåse
Chakra råsten i presentpåse
Chakra halsband

Chakra hänge med kedja

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
De 7 chakra

CHAKRA
Lila -Kronchakrat
Ametist - Det tredje ögat
Blå - Strupchakrat
Grön - Hjärtchakrat
Gul - Solar plexus chakrat
Orange - Sakralchakrat
Röd - Rotchakrat

Flerfärgade chakrahalsband, armband och ringar anses vara användbara för att balansera kroppens energicenter.

Det finns sju energicentra i kroppen som kallas chakran. De är belägna längs ryggraden och alla har särskilda föreningar. I slutändan, att vara en balanserad och frisk person i åtanke, kropp och ande, bör alla de sju chakran vara öppna och i balans med varandra och låta energi passera genom dem fritt.

Chakra 1, den Muladhara Chakra - rotchakrat ligger vid basen av ryggraden och förbinds till saker som överlevnad (mat, säkerhet, etc). Associationen är "jag" och dess tillhörande färg är röd. Detta är vår grund och vår överlevnads chakra.  Det är förenat med sexualitet, känslor, skapande lust och det står "Jag känner."

Chakra 2, den Svadhisthana Chakra - detta chakra är en av de "kvinnliga" energier och dess färg är orange. Det ligger nedanför naveln och förknippas med känslor, sexualitet, lust, glädje, skapande, sinnlighet, vårda och socialisering.

Chakra 3, den Manipura Chakra - ligger nära solarplexus och dess färg är gul. Det handlar om viljestyrka, anslutning / tillhörighet. Mental / intellekt är direkt relaterade till intellektet och hur du förstår dig själv och dina känslor.

Chakra 4, Anahata Chakra - är känd som funktionen för kärlek och känslan för glädjande acceptans och en djup känsla av frid "hjärtchakra.". Det är där vi börjar att gå vidare till högre chakran. Dess tillhörande färg är grön.

Chakra 5, den visuddha Chakra - detta är halschakrat och den hänför sig till kommunikation och kreativitet, liksom hörsel. Dess färg är klarblå.

Chakra 6, Ajna Chakra - "Tredje öga" är chakra som sitter i pannan, och det reglerar intuition. Även om det är förenat med intuition, är det också en mycket mental / intellektuell chakra - både "inre" och "yttre " vision. Färgen är en djupare, indigoblått.

Chakra 7, den Sahasrara Chakra - är chakra för förståelse, salighet, upplysning och större medvetenhet. Dess färg är lila.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** Observera: metafysiska egenskaper hos ädelstenar  tros på av många  genom tiderna, men detta är inte ett vetenskapligt bevisat. Om du lider av någon sjukdom, oavsett om det är fysiskt, känslomässigt, mentalt eller andligt, vänligen sök lämplig professionell hjälp. Ovanstående text har inte någon medicinskt eller psykologiskt grunnlag, bara en personlig tro på metafysik och kärlek för stenar på jorden.