Dina lyckostenar

Chakra råstenar

Finns det svar på frågan "vilken ädelsten ska jag välja för att påverka min lycka"?
Det är svårt att sätta fingret på den "bästa" sten men i healing  sägs det finnas många ädelstenar med egenskaper som kan ge lycka på olika sätt. Folk har använd ädelstenar i århundraden i tron att stenarna besitter förmågan att föra dem lycka, god hälsa eller  rikedom i  tider av nöd.

Om du letar efter rekommendationer, så sägs det att nedanstående stenar/stenpärlor har egenskaper för din lycka och framgång:

Agat, Ametrin, Aventurin, Bärnsten, Krysopras, Citrin, Karneol, Tigeröga, Granat, Malakit, Månsten, Solsten, Turkos
Många av stenarna hittar du i webbshoppen (länk)

Solsten
Solsten är känd för sin kraftfulla anslutning till energin från solen. Den ger ljus till alla situationer och hjälper sin ägare till "glans". Stenen främjar optimism, motivation och positivitet. Det är en sten som lockar lycka genom att hjälpa dig att vara "på rätt plats vid rätt tidpunkt".

Citrin
Citrin är en sten som har en ljus energi. Den är känt som en sten för framgång och välstånd  särskilt när den används i frågor som gäller din verksamhets utveckling. Citrin är mycket användbar i kampen mot negativ känsla och energi. Den främjar självförtroende och positiv energi. Det är en "glad" sten som kommer ingjuta lycka till sin ägare.

Tigeröga
Tigeröga är den sten som bidrar till att främja förtroende och ingjuta mental fokus. Den kan hjälpa dig att hantera svåra situationer och utmaningar. Tiger öga är känt för att bidra till framgång i yrkeslivet och även i ekonomiska frågor. Stenen bidrar till att främja positivitet och motivera människor att uppnå sina mål.

Grön Aventurin
Grön Aventurin kallas stenen med tur och slump. Grön Aventurin ökar välståndet och kan bidra till att skapa  framgång i din karriär. Du ska aldrig köpa en lott utan att ha en Aventurin sten i vänster ficka. Lady Luck kommer då att vara i din vänstra ficka. Detta är stenen möjligheter. Om du spelar med kort, på trav eller spelar lotto, håll denna sten i vänster ficka eller bär ett armband med Aventurin på vänster handled. 

Karneol
Karneol hjälper till att bringa välstånd och lycka i synnerhet där pengar är involverad. Stenen hjälper sin ägare att lita på sina egna känslor och uppfattningar och att få förtroendetmed att "göra sitt drag". Karneol främjar mod och beslutsamhet när du måste ta dig genom svåra situationer.

Tips plockat från Internet:

Så kallade  "lycko stenar" kan bäras i fickor, plånböcker och portmonnäer. Kom bara ihåg att regelbundet rengöra din sten med kallt vatten för att avlägsna eventuella negativa energier som har byggts upp.
Håll dig positiv och låt stenen hjälp att ge dig den lycka du önskar för.

Chakra råstenar i presentpåse

** Observera: metafysiska egenskaper hos ädelstenar  tros på av många  genom tiderna, men detta är inte ett vetenskapligt bevisat. Om du lider av någon sjukdom, oavsett om det är fysiskt, känslomässigt, mentalt eller andligt, vänligen sök lämplig professionell hjälp. Ovanstående text har inte någon medicinskt eller psykologiskt grunnlag, bara en personlig tro på metafysik och kärlek för stenar på jorden.