Malachite - Zodiac Stone of Taurus. Malakit är en av zodiakstenarna för de som är födda i hjärtat av våren, under Taurusens tecken, från 20 april - 20 maj. Tauréerna är kända för att vara "jordnära", görarna och realisterna.
                            

Malakit hjärta

Roligt att veta om stenen Malakit:
Malakit är en mjuk sten och färgen grön därav namnet malache = malva och malakos = mjuk.
Malakit är känslig för syror och heta bad.
Malakit användes av egyptierna som amulettsten och Malakit bars för att skydda mot fara och sjukdom. 
Malakit sägs också vara en sten för rikedom  
Malakit är en kopparbaserad sten och resonerar starkt med brandelementet, vilket är ganska ovanligt för gröna stenar. Det är en stark sten för att läka ditt hjärta, både fysiskt och känslomässigt, och har också en utmärkt läkning på många andra områden.          

Det sägs att:
Malakit personifierar naturens djupläkande gröna och representerar den medfödda skönheten hos blommor, träd, rötter och växter. Den manifesterar en djup Devic green som styr materialplanet. [Raphaell, 144] Det är en sten av transformation som hjälper en i förändrade situationer och ger andlig tillväxt. [Melodi, 395] Den läker på fysiska och emotionella nivåer, drar ut orenheter och stimulerar livskraften genom hela aura och kropp. En sten för resor skyddar Malakit och övervinner rädslan för att flyga om du ger kristallen en resa före en resa genom att hålla den och föreställa dig själv i ärkeängelens, Raphaels vingar. Det hjälper till med jetlag, uppmuntrar smidiga affärsresor och skyddar vid resor på överbelastade motorvägar.

Malakit 8 x 10 mm, flatback, styckpris

Ord. pris:
49 kr
Pris:
39 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Malakit 8x10mm
Du sparar:
10 kr (20%)
Antal:
Finns i lager
Äkta Malakit sten, slipad som cabochon, oval, sorlek:8x10x4 mm. Passar bra till ringar och andra smycken med mindre stenar.