Moder jord är källan till alla kristallstenar
www.kristallsten.se är källan för dig

Handpolerade stenar, cabochon slipade från alla världens hörn
Handpolerade stenar, cabochon slipade från alla världens hörn

Med stort intresse för geologi och gemmologi  (läran om ädelstenar), samt ett  intresse för stenarnas betydelse driver jag denna webbshop med entusiasm och kärlek för de vackraste stenar som jag letar runt om i världen, gärna udda och gärna till ett bra pris.
Sortimentet är mest flatback/cabochon slipade och handpolerade stenar, en av varje som gör det spännande att både köpa och sälja,  stenar från alla världens hörn. Inget är väl så vackert som stenar från Moder Jord. Jag driver denna webbshop för att du som kund ska hitta en sten som ingen annan har och använda din kreativitet till att skapa något för någon.
Webbshoppen har alltid öppet, (obs - endast online försäljning, ingen fast butik) jag skickar din beställning så fort det går med Postnord som brev, förbehåll för semester.

Kontakta mig

Hör gärna av dig med frågor om våra produkter eller webbsidans utformning, eller om det saknas något.

Adress:
CrystalstoneSweden 
c/o
Birgith Juel, Björkeryd 310, 373 35 Fridlevstad (Karlskrona)
Tel: direkt: 076 0333177, e-post
F-skattesedel
Företag: Cystalstonesweden

ESBRI och GDPR: 25 maj träder den nya EU-förordningen GDPR i kraft, och vi har uppdaterat vår hantering av personuppgifter. Om du vill fortsätta att ta del av våra utskick behöver du inte göra något alls. Om du inte vill få nyhetsbrev eller andra utskick från oss –meddela oss på nyhetsbrev@kristallsten.se så ordnar vi det direkt.
Din integritet är viktig för oss!
Bästa hälsningar, Birgith

Kontakta mig om du har frågor
Birgith Juel och My Ridell på Näringslivsdagen i Karlskrona
Birgith Juel och My Ridell på Näringslivsdagen i Karlskrona