Bumblebee Jaspis sten 44x23mm med ögla

Ord. pris: 
145 kr
Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
BumblebeeJaspis44x23-45ct-m hål
Du sparar: 
46 kr (32%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En stor lite udda mönstrad Bumblebee Jaspis sten från Australien, cabochonslipad och handpolerad, storlek: 44x23x5mm med hål till smyckeswire, 0,8mm, med hållare
Bumble Bee Jaspis har ursprung från Australien och är ett kiseldioxidmineral som innehållande svavel, hematit, ilmenit och andra mineralinklusioner. Den kallas också fumarolsk jaspis. Stenen kännetecknas av de levande gula, orange och svarta randiga markeringar och bandningar med benvita till gråa böljande mönster.
Roligt att veta
Bumble Bee Jasperens energi stimulerar din mentala kropp så att man har mental klarhet, ökad medvetenhet och ökad koncentration. Stenen ger ett förtroende för att agera på sina "inre ansträngningar". Bumble Bee Jaspis ger dig "joyfullness".
Bumble Bee Jasper är en utmärkt följeslagare för livets resa. Stenen stimulerar starkt sakral- och solplexuschakraerna och frigör alla blockerade energier i dessa områden så att man fullt ut kan manifestera de saker de känner att de kräver. Energiflödet här ger höga nivåer av inspiration och intensitet i ens kreativa energi, inspirerar en att bedriva nya projekt och ökar ens kraft av uthållighet för att inte ge upp trots alla hinder som kan störa. Detta är särskilt effektivt när man strävar efter något som är djupt meningsfullt för dem.