Cobra Jaspis handpolerad sten, 31x16mm, pris per sten

Pris:
115 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Cobra Jaspis31x16mm-
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Denna sten av Cobra Jaspis kommer från Indien, den är en fjällig sten. Det betyder att de högre delarna av stenen är polerade och märkena runt mönstren är grova. Kan kännas som "ormhud". Cabochonslipad, handpolerad, storlek: 31x16x4mm, båda har lik storlek, pris per styck.

Roligt att veta:
Cobra Jasper förknippas med rotchakraet.
Om Jaspis (Jasper) sten:
Som med alla Jaspers är det en sten av jordning, skydd och avskärmning av negativitet. Liksom alla jaspers kan det hjälpa till att balansera den känslomässiga energin i kroppen. Jasper kallas ibland den vårdande stenen för sin vårdande och skyddande energi. Jasper finns i många färger. Alla färger på Jasper hjälper till att balansera kroppens vibrationer. Jasper är en grundläggande stor sten som alla alltid ska ha till hands.
Liksom alla jaspers kan det hjälpa till att balansera den känslomässiga energin i kroppen. Jasper hjälper dig att skapa balans i ditt liv och hjälper till att förhindra utbrändhet på jobbet.
Jasper ger modet att tala ut och ha personlig oberoende. Det skyddar också mot rädsla.

Jasper är en lyckans sten och framkallar rikedom.
Den är en mild och avkopplande sten och förbättrar förmågan att koppla av och vara lugn, avstressande.
Den är en tröstande kristall som ger helhet, läkning och mjuka avslut. Jasper används psykiskt för att hjälpa till med astral resor och balansera yin yang-energier. Jasper som en helande kristall används för matsmältningen, lugnar magen, levern, gallblåsan och cirkulationscirkulationen. Den balanserar mineralinnehållet i kroppen och hjälper kroppen att lättare ta upp näringsämnen.