Kanadisk Ammolit flatback 42x17mm, udda sten

Ord. pris: 
974 kr
Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Kanadisk Ammolit
Du sparar: 
475 kr (49%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
För er som letar det helt udda, en samlarsten eller till infattning i ett fantastisk smycke. Här en Ammolit somär en opaliknande organisk ädelsten, stenen är bearbetat, flatback och har storlek: 42x17x4 mm. 

Denna sten har bearbetas, den är skyddad med industriellt lim, eftersom ytan på ammolit är som ett tunt färglager och det gör den starkare genom att applicera lim av hög kvalitet för att ge den en jämn blank yta och göra den mer stabil och stark, och på baksidan är stenen helt naturlig eftersom baksidan inte är bearbetat.
Ingen värme, ecke färgad och ingen annan process har gjorts på denna sten förutom lim. Vad är ammolit: - Ammolit är en opaliknande organisk ädelsten som främst finns längs de östra sluttningarna av Rocky Mountains i Nordamerika. Den är gjord av de fossila skalen av ammoniter, som i sin tur huvudsakligen består av aragonit, samma mineral som finns i nacre, med en mikrostruktur som ärvs från skalet.

I healing: - Man tror att Ammoliten absorberade all kunskap om universum och därför kan förbättra visdom, öka rikedom och förbättra flödet av chi. Placerad i hemmet sägs det omvandla negativ energi, ge harmoni och öka vitaliteten.
Vad kan ammolite bra för: - Fördelar med att ha Ammolite Förbättrar dina egna välbefinnande. Stenen har skyddande egenskaper och används för att kanalisera bort negativa energier och skydda mot trauma, problem och så vidare. En annan Ammolite-mening är att ge lycka och välstånd till bäraren som hjälper till att utvidga din rikedom ..