Multi Turmalin pendel, styckpris

Pris:
138 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
MultiTurmalin pendel
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Vacker multi Turmalin i Orgonit pendel, ca 50mm + kedja, styckpris. Små bitar av mix Turmalin är ingjuten i Orgonitpendel.
Roligt att veta:
Om Turmalin:

Alla turmaliner används för sina starka helande energier. Vattenmelon Turmalin används av kristall healers för att uppmuntra en lugn, centrerad sinnestillstånd .
Vet du att? Svart turmalin är en av de mest populära helande stenarna.
Om Orgonit:
Ordet orgonit kommer från "orgone", namnet som ges av Wilheim Reich till vital energi finns överallt i naturen. Även kallad chi, prana, eter, elan, elan vital, eller det femte elementet, denna energi finns, på ett naturligt sätt, under många olika former. Det kan vara neutralt (OR), positivt (POR) eller negativt (DOR = dödlig orgone energi). När det är positivt, gör det levande organismer att existera i ett hälsosamt tillstånd. Reich gjorde en hel del forskning om egenskaper och beteenden av denna energi.
Orgonit är en blandning av katalyserad glasfiberharts med metallspån, hälls i formar.
Kristaller, eteriska oljor, hög vibration organiska material kan läggas till blandningen för deras förmåga att göra energin mer sammanhängande eller för att förbättra arbetet i orgoniten. Således är orgonit i grunden ett ämne som fungerar som en självdriven, kontinuerligt fungerande, mycket effektiv energitransmutationsanordning, som drar in negativ livsenergi och transmuterar den till positiv energi med tillägg av emanating energin i en uppsättning avsikt. Hartset i orgonit krymper under härdningsprocessen, permanent klämma kvartskristallen inuti, vilket skapar en piezoelektrisk effekt inuti kristallen, vilket innebär att dess ändpunkter blir polariserade elektriskt, detta tydligen orsakar det att fungera mer effektivt som en positiv energigenerator.
Kombinationen av en metall / harts matris och kristaller kan transmunera "DOR,"den negativa polariteten av orgone energi, till "ELLER", den positiva polariteten av orgone
energi. Det märktes också att placera en orgone generator i närheten av ett kärnkraftverk hade effekten att minska storleken på DOR orgone fältet som omger alla kärnreaktorer. En orgone generator kan också neutralisera DOR fält som omger ELF och Mikrovågsugn mobiltelefon torn och många andra centra för negativ energi.